Comunicat

 

Vă informăm că în perioada 29, 30, 31 martie si 1 aprilie 2010, la sediul Asociaţiei 21 decembrie 1989 Bucureşti din str. Batiştei nr. 24A (ca punct de reper - în spatele hotelului Intercontinental, vis-a-vis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României), între orele 09.00 - 16.00 se vor elibera certificatele preschimbate în baza Legii 341/2004,conform planificarii din meniul "Liste Certificate".
 

 


Comunicat

 

Va informam ca în perioada 23, 24 si 25 februarie 2010, la sediul Ligii Euro-Atlantice din Str. Theodor Sperantia, nr. 14A, în spatele Postei Vitan, între orele 10.00-16.00 se vor elibera certificatele preschimbate în baza Legii 341/2004,conform planificarii din meniul "Liste Certificate"
 

 


Comunicat

 

Vă informăm că în perioada 6, 7 Decembrie  2009 , la sediul Ligii Euro-Atlantice din Str. Theodor Speranţia, nr. 14A, în spatele Poştei Vitan, între orele 10.00-16.00 se vor elibera certificatele preschimbate în baza Legii 341/2004,conform planificării.
Vă informăm că în data de 11 Decembrie  2009 , la sediul Ligii Euro-Atlantice din Str. Theodor Speranţia, nr. 14A, în spatele Poştei Vitan, între orele 10.00-14.00 se vor elibera certificatele preschimbate în baza Legii 341/2004,conform planificării.

 


Comunicat

 

Având în vedere afişarea listelor cu persoanele care au de ridicat certificatele în baza  legii 341/2004, şi care se regăsesc pe liste în alte locaţii decât cele de domiciliu, sunt rugate să transmită în regim de urgenţă copie după actul de identitate însoţit de o solicitare cu locaţia unde urmează să i se elibereze certificatul !

Aceste solicitări pot fi transmise la numărul de fax 021/3198628 !

 


 

Anunţ !

Având în vedere volumul mare de activităţi şi pentru evitarea unor erori materiale, vă informăm că adeverinţele necesare la casa de pensii se eliberează în urma depunerii unei cereri de către persoana îndreptăţită, după ridicarea certificatelor !                                                  
Cererea va cuprinde în mod obligatoriu adresa de corespondenţă a solicitantului !
Adeverinţele vor fi transmise, în cel mai scurt timp, prin poştă cu confirmare de primire !

Vă mulţumim pentru înţelegere !

 


ATENŢIE!
PENTRU A NU CREA DISFUNCŢIONATITĂŢI ÎN PROGRAMUL DE LUCRU AL PREFECTURILOR ŞI PENTRU EVITAREA UNOR SITUAŢII NEPLĂCUTE, VĂ RUGĂM SĂ NU INSISTAŢI CU PRIVIRE LA SCHIMBAREA ORDINII DE ELIBERARE A CERTIFICATELOR.
REPREZENTANŢII SSPR VOR AVEA ASUPRA LOR DOAR CERTIFICATELE STRICT ÎNSCRISE ÎN LISTĂ PENTRU FIECARE ZI !

Va reamintim ca  eliberarea certificatelor preschimbate se va face personal titularilor in  baza C.I. (paşaport) sau mandatarilor desemnaţi de titulari în baza unui mandat special autentificat de notarul public. Mandatul va fi prezentat în original şi se va reţine de către S.S.P.R.
La ridicarea certificatului, titularii vor completa declaraţia prevăzută în art. 17 ^ 1 din H.G. 1707/ 2006 (model declaraţie).
Pentru a scurta timpul necesar eliberarii certificatelor, declaraţia poate fi completată şi anterior dar va fi semnată OBLIGATORIU în faţa reprezentantului S.S.P.R.
In cazul în care certificatul preschimbat este ridicat în baza unui mandat special, mandatarul va prezenta declaraţia autentificata în condiţiile legii de către notarul public sau dată în condiţiile art. 3 ,alin 1, lit. c din Legea 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.
- descarca declaratia aici

 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!

 

 

 

 

 

Lista pentru Decret
proiect in lucru

Cautare Luptatori

Lista pentru Decret
proiect in lucru

Cautare Urmasi


Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii